news.team

Αν και πρόκειται για καινούρια μπάντα, τα μέλη των ΜΑΣ (Ανδρέας Βατίστας, Μιχάλης Καραγιάννης & Στυλιανός Τζιρίτας) έχουν πίσω τους κάμποση ιστορία, η οποία φτάνει ως την εγχώρια δεκαετία του 1980, όταν έδρασαν με συγκροτήματα σαν τους Γκομπιντίμπου, Παρανυχίδες και Feedbacking Τhe Grass.

Το αθηναϊκό τρίο δραστηριοποιείται στον αυτοσχεδιασμό, όπως εκφράστηκε από το art rock των ύστερων 1960s και από τη γερμανική του έκφανση στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Και τώρα φτάνει στην πρώτη του στούντιο ηχογράφηση, από την οποία μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, ακούγοντας το κομμάτι "Σερβιτόρος".

Ο "Σερβιτόρος" ανήκει στο άλμπουμ Σκεπτικισμός Και Ζωώδης Πίστη, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου από την A Man out of A Man, σε κασέτα διάρκειας 25 λεπτών. Στο BandCamp του γκρουπ, όμως, θα είναι διαθέσιμες και 2 ακόμα συνθέσεις ("Ταμερλάνος", "Μετράω"), για όσους αγοράσουν τον δίσκο είτε σε φυσική, είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, οι ΜΑΣ θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή, πλαισιώνοντας το live των Kenny Freq στο Tiki. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ.

{youtube}C5zGl_zlC3E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured