Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Φοίβου Δεληβοριά με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Υπουργός Ανάπτυξης απαντάει δημόσια στον δημοφιλή τραγουδοποιό

news.team
news.team
Δίνοντας συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών ενόψει των νέων του παραστάσεων Μόνο Ψέματα στο Κύτταρο (πρεμιέρα το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου), ο Φοίβος Δεληβοριάς καταφέρθηκε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Απαντώντας δηλαδή στην ερώτηση του Δημήτρη Κανελλόπουλου αν αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, «όπως είπε ένας υπουργός», ο δημοφιλής τραγουδοποιός απάντησε κατά λέξη τα εξής:
Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την "Άγρια Ορχιδέα".

Τώρα, η κόντρα δείχνει να παίρνει διαστάσεις, με τον Υπουργό Ανάπτυξης να απαντά δημοσίως στον Φοίβο Δεληβοριά μέσω του Twitter του, όπου έγραψε τα εξής:
«Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του... εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά...».

Ήδη οι δηλώσεις αμφότερων των πλευρών συζητιούνται ευρέως στα εγχώρια social media.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top