Δημιουργία του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, το Καφέ της Χαράς αναδείχθηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές των '00s, κάνοντας 3 σαιζόν μεταξύ 2003 και 2006, οι οποίες συνέχισαν να απολαμβάνουν σημαντικής δημοτικότητας (μέσω του διαδικτύου) και σε νεότερες ηλικίες.

Έτσι, η είδηση ότι το σίριαλ θα επέστρεφε για μια καινούρια σαιζόν 14 χρόνια μετά το φινάλε του τράβηξε αρκετό ενδιαφέρον, το οποίο τεκμηριώνεται τώρα και με νούμερα: παρά την προβολή του Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το πρώτο επεισόδιο του νέου Καφέ της Χαράς σημείωσε 40,3% τηλεθέαση, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Η δράση παραμένει επικεντρωμένη στο (φανταστικό) χωριό Κολοκοτρωνίτσι (κάπου στην Αρκαδία), με τους χαρακτήρες του Περίανδρου Πώποτα (Χάρης Ρώμας) και της Χαράς Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου) να παραμένουν βασικές ατραξιόν. Η δράση ωστόσο κεντράρει πλέον στη Βάλια Χάσκα-Νεγρεπόντη (Έφη Ρασσιά) και στην ερωτική της σχέση με τον Μανωλάκη Πώποτα (Πάρης Σκαρτσολιάς), που την κάνει να μείνει στο Κολοκοτρωνίτσι και να ανοίξει ένα νέο Καφέ της Χαράς.

Με τη Βάλια σχετίζεται όμως και το τραγούδι των τίτλων της νέας σαιζόν "Βάλε Έναν Καφέ", το οποίο ερμηνεύει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σε ένα παλιό επεισόδιο, δηλαδή, το νούμερο 18 της πρώτης σαιζόν (2004), η Βάλια είχε αναφέρει στον Πώποτα ότι της αρέσει ο Χατζηγιάννης, για να εισπράξει την απάντηση «δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο Κατσιγάνης».

Το "Βάλε Έναν Καφέ" είναι σε μουσική του ίδιου του Χατζηγιάννη και σε στίχους Χάρη Ρώμα και κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από τη Heaven. Το νέο σίριαλ θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

{youtube}f6NQN-gAOww{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured