news.team

φωτογραφία από το blog areyoueven, προσβάσιμο εδώ

Το περιοδικό Metal Hammer δεν χρειάζεται βεβαίως συστάσεις, καθώς είναι από τα πλέον ιστορικά μουσικά έντυπα στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα λίγα τα οποία συνεχίζουν να βγαίνουν σε αυτές τις δύσκολες για το χαρτί εποχές.

Φέτος τον Δεκέμβριο κλείνει μάλιστα 35 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα περίπτερα, αφού ήταν Δεκέμβριος του 1984 που κυκλοφόρησε το ιστορικό του πρώτο τεύχος. Η τρέχουσα έκδοση έχει βέβαια ήδη βγει και έχει ως κεντρικό της άξονα ένα συλλεκτικό αφιέρωμα, με 100 μουσικούς να αποκαλύπτουν τους αγαπημένους τους δίσκους από όλο το hard & heavy φάσμα του ήχου.

Φυσικά θα υπάρξουν και οι πρέποντες εορτασμοί, με ένα μεγάλο live στο Piraeus Academy, προγραμματισμένο για το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου. Headliners θα παίξουν οι Septicflesh, τους οποίους θα πλαισιώσουν 3 ανερχόμενα εγχώρια συγκροτήματα: οι Enemy Οf Reality, οι Aetherian και οι Gentihaa.

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στα 10 ευρώ, τόσο ηλεκτρονικά (εδώ), όσο και σε φυσικά σημεία (Νο Remorse Records, Top Man, Hunter Agency, Uncle Chronis Tattoo).

{youtube}m1E_ijZgom0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured