news.team

Ιδιαίτερη φιγούρα για τα εγχώρια rock πράγματα, ο Σταμάτης Μεσημέρης σπούδασε πολιτικές επιστήμες και ψυχολογία, όμως ήταν η μουσική που τον «έκαιγε». Εμφανίστηκε στα πράγματα το 1987 με το συγκρότημα Ρωγμές, αλλά την ευρύτερη αναγνώριση την κέρδισε το 1989, όταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου διασκεύασε με μεγάλη επιτυχία το δικό του τραγούδι "Ελλάς".

Ο Μεσημέρης πέθανε στα 61 του χρόνια το 2009, χάνοντας τη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Πριν τον θάνατό του, όμως, άφησε ένα αρχείο στίχων στον καλό του φίλο Γιάννη Γιοκαρίνη, ζητώντας του να τους μελοποιήσει.

Εκείνη η παλιά υπόσχεση υλοποιήθηκε λοιπόν πρόσφατα στο άλμπουμ Μεσημέρι Στον Παράδεισο. Και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνεται στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Παγκόσμιος Ο Τρίτος (Εδώ)", το οποίο λένε οι Magic De Spell παρέα με τον Γιοκαρίνη και τον Παπακωνσταντίνου: το κλιπ σκηνοθέτησε ο Ηλίας Μωραΐτης και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Ελπίζουμε αυτό το τραγούδι να αποτελέσει ένα μικρό λιθαράκι αφύπνισης», σημειώνουν οι Magic De Spell. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε και την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα στην Πέννυ Γέρου για τις σελίδες μας, στην οποία αναφέρονται και στον δίσκο με τα τραγούδια του Μεσημέρη.

{youtube}VtKlCLKhn8w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured