Μια σειρά από ενδιαφέροντες καλεσμένους θα έχουμε αυτές τις μέρες στο Avopolis Radio.

Τον «χορό» ανοίγει σήμερα Τετάρτη 20/11 στις 17.00 ο The Boy, ο οποίος έρχεται στο Lipstick Traces για να κουβεντιάσει με την Ελένη Τζαννάτου τόσο για το πρόσφατο άλμπουμ του Παραδουλεύτρα (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό η Τάνια Σκραπαλιώρη, εδώ), όσο και για τη νέα του ταινία Winona. Όπως όμως μαθαίνουμε, θα έρθει αντιμέτωπος και με ένα μουσικοκινηματογραφικό challenge!

Αμέσως έπειτα, 18.00 - 20.00, η ράπερ Ghetto Queen δίνει το παρών στο The Greek Rap Show του M.Hulot και του William από Athens Bros. Για πολλούς η πρώτη τράπερ με δυνατό ρεύμα και ακόλουθους στην Ελλάδα, θα σχολιάσει (μεταξύ άλλων) το πώς μπορεί να κινηθεί μια γυναίκα σε έναν μουσικό χώρο σχεδόν αποκλειστικά ανδροκρατούμενο.

Έπειτα, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, 16.00 με 17.00, ο Johnny Labelle (δείτε εδώ) θα έρθει να μιλήσει με τον Δημήτρη Λιλή για το πρόσφατο άλμπουμ Cold Fruit, ενόψει της συναυλίας του στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (Τετάρτη 27/11).

Τέλος, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε στα στούντιο της Ασκληπιού τον Miguel Angel Cano Santizo, τον Ισπανό δηλαδή σκηνοθέτη που έφτιαξε το ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution, για την ελληνική stoner σκηνή. Ο Santizo θα μιλήσει με τον Δημήτρη Λιλή από τις 16.00 ως τις 17.00, ενόψει της προβολής του ντοκιμαντέρ του στο φετινό Gimme Shelter Film Festival (Δευτέρα 25/11, Gagarin, στις 22.00).

{youtube}cLYWq17ABqU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured