Το φετινό καλοκαίρι είχαμε τη διεξαγωγή της Athens Music Week, της 1η Διεθνούς Συνάντησης για τη Μουσική Βιομηχανία, η οποία έλαβε χώρα σε πάνω από 30 σημεία στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας ομιλίες, εργαστήρια, meetings, showcases και βεβαίως συναυλίες. Στα πλαίσιά της, ήρθαν στην Ελλάδα 30 ειδικοί από το εξωτερικό, προκειμένου να συναντηθούν με 80 Έλληνες επαγγελματίες, απ' όλους τους κλάδους (καλλιτέχνες, δισκογραφικές, μάνατζερ, δημοσιογράφους κτλ.).

Τώρα, η Athens Music Week επιστρέφει για ένα νέο εγχείρημα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το JUMP European Music Accelerator. Και καλεί όλους τους Έλληνες επαγγελματίες του μουσικού κλάδου που έχουν μια καινοτόμα ιδέα, να ανταποκριθούν στο ευρωπαϊκό κάλεσμα συμμετοχής.

Οι σχετικές αιτήσεις λήγουν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, τα μεσάνυχτα. Ακολούθως γίνεται η επιλογή 15 συμμετεχόντων απ' όλη την Ευρώπη, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την ιδέα τους στις μεγαλύτερες μουσικές αγορές της ηπείρου μας (από τον Μάρτιο ως τον Νοέμβριο 2020), λαμβάνοντας εξειδικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη από καταξιωμένους επαγγελματίες, με στόχο τη διεθνή δικτύωση.

Συντονιστείτε σήμερα στις 13.00 στο Avopolis Radio (εδώ), για να ακούσετε τον Δημήτρη Λιλή να συζητάει για το θέμα με τη Ναταλί Τσιριγώτη, η οποία θα εξηγήσει πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε επίσης να βρείτε πατώντας εδώ, απ' όπου θα κάνετε και τη σχετική αίτηση συμμετοχής.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured