news.team

Παρότι πάει ένας μόλις χρόνος από την τελευταία του δισκογραφική παρουσία ως Theodore, με το άλμπουμ Inner Dynamics, ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Θοδωρής Πολυχρονόπουλος επιστρέφει τώρα με κάτι καινούριο.

Ο λόγος για το "The Lisper", το οποίο περιγράφεται ως το πρώτο του ερωτικό τραγούδι: «περιγράφει την πορεία από την αμηχανία και την εσωτερικότητα, στη γιορτή που είναι ο έρωτας». Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "The Lisper" είναι σε μουσική και στίχους του ίδιου του Theodore, ο οποίος συνεπιμελείται και της ενορχήστρωσης μαζί με τους Ashley Hallinan, Νικόλα Παπαχρονόπουλο, Μάνο Κουρκούλη και Γιάννη Λέφα. Την παραγωγή υπογράφει ο Βαγγέλης Μόσχος.

Το "The Lisper" κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από την United We Fly.

Μέσα στον Νοέμβριο, επίσης, ο Theodore βγαίνει σε μίνι περιοδεία στην Ελλάδα. Την Παρασκευή 22/11 θα παίξει στη Θεσσαλονίκη (στο Stereolab), ενώ την Τετάρτη 27/11 θα εμφανιστεί στην Πάτρα (στη Γιάφκα). Κατόπιν, την Πέμπτη 28/11 θα βρεθεί στα Γιάννενα (στο Θυμωμένο Πορτραίτο), στα πλαίσια του Soundtrope Festival 2019, με τον συναυλιακό κύκλο να κλείνει κατόπιν στην Αθήνα, την Παρασκευή 29/11 (στο Six d.o.g.s.).

{youtube}CnkG-5RfR68{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured