Ο Σωκράτης Μάλαμας ξαναπιάνει τα Σκέτα

Ακούστε τον να διασκευάζει τον "Γέρο Νέγρο Τζιμ" του Μάνου Λοΐζου

news.team
news.team
φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στον κύκλο τραγουδιών που έχει ονομάσει Τα Σκέτα, μετά από το σχετικό διάλειμμα το οποίο έκανε λόγω των καλοκαιρινών συναυλιών.

Αυτήν τη φορά, διάλεξε να διασκευάσει το τραγούδι "Ο Γέρο Νέγρο Τζιμ", μια δημιουργία του Μάνου Λοΐζου σε στίχους Γιάννη Νεγρεπόντη, που πρώτη είπε πίσω στο 1975 η Μαρία Φαραντούρη. Μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που έφτιαξε για τη διασκευή ο Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου.

Η διασκευή ακολουθεί την πρακτική όσων τραγουδιών έχουν προηγηθεί στον σχετικό κύκλο, αυτή δηλαδή της λιτής εκτέλεσης, μόλις με 2 κιθάρες -μία την παίζει ο ίδιος ο Μάλαμας, την άλλη ο Δημήτρης Λάππας.

«Τα τραγούδια αυτά μου έδωσαν τη δυνατότητα να "βγάλω μεροκάματο" όπως λέμε στην πιάτσα, για είκοσι χρόνια περίπου, στα μαγαζιά της νύχτας ως κιθαρίστας και τραγουδιστής», έχει δηλώσει ο Μάλαμας για τα Σκέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares