Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες, ο δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε αγωγή ενάντια στον γνωστό στιχουργό και διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα FM, Νίκο Μωραΐτη, για 3 άρθρα του στο altsantiri.gr από το 2015.

Πιο λεπτομερώς, ο Μπογδάνος στρέφεται νομικά κατά του Μωραΐτη, του altsantiri.gr και του διευθυντή σύνταξης αυτού Μανώλη Καλουδά. Στη 17σελιδη αγωγή την οποία κατέθεσε ζητά το ποσό των 40.000 ευρώ ως «ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστη από την προσβολή της προσωπικότητάς του», καθώς και «10.000 ευρώ για κάθε φορά που θ' αναφέρεται το site ή οι δύο εναγόμενοι στο πρόσωπό του».

Ήδη το altsantiri.gr απάντησε σχολιάζοντας ότι πρόκειται «για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και φίμωσης της ελεύθερης άποψης». Ο δε Μωραΐτης γνωστοποίησε τα καθέκαστα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, γράφοντας τα εξής:
«Σήμερα καρφιτσώνω στο πέτο ένα παράσημο: Ο βουλευτής Μπογδάνος [ο άνθρωπος που είπε τρελή τη μάνα του Φύσσα, που δικαιολόγησε τον δολοφόνο του Φύσσα, που φλερτάρει με την Ακροδεξιά, καταδίδει διαδηλωτές και δηλώνει ότι για την εισβολή στην Κύπρο φταίει η εξέγερση του Πολυτεχνείου] κατέθεσε αγωγή εναντίον μου για τρία άρθρα μου που δημοσιεύτηκαν στο altsantiri.gr το 2015! Ζητάει από εμένα και το site 40.000 ευρώ αποζημίωση συν 10.000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρω το όνομά του.
Η απάντησή μου είναι: Μπογδάνος, Μπογδάνος, Μπογδάνος».

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Χάρη Συμβουλίδη για τις σελίδες μας ο Νίκος Μωραΐτης στις αρχές της χρονιάς, στην οποία αναφέρεται και στην αρθρογραφία του στο altsantiri.gr.

{youtube}ugbgg2UjJHU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured