news.team

Αν και άφησε μόλις 4 δίσκους στη διάρκεια της καριέρας του, το συγκρότημα Λευκή Συμφωνία έγινε σημείο αναφοράς για μια εγχώρια rock γενιά, κάτι που φάνηκε και με την πρόσφατη επαναδραστηριοποίησή τους (θυμηθείτε πατώντας εδώ μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση που έκαναν με την Πέννυ Γέρου στις σελίδες μας).

Ωστόσο οι Λευκή Συμφωνία φαίνεται ότι δεν σκοπεύουν να αρκεστούν μόνο σε συναυλίες. Βρίσκονται ξανά στο στούντιο με την παρούσα σύνθεση (Θοδωρής Δημητρίου -φωνητικά, Κώστας Μιχαλός -κιθάρα, ∆ιογένης Χατζηστεφανίδης -μπάσο, Βαγγέλης Τσιμπλάκης -ντραμς) και ως προπομπό του δίσκου που ετοιμάζουν δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Μέχρι Τον Θάνατο": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Γιάννης Καράμπελας.

Το "Μέχρι Τον Θάνατο" είναι σε μουσική και στίχους Θοδωρή Δημητρίου, με τη μπάντα να υπογράφει την ενορχήστρωση, αλλά και κομμάτι της παραγωγής, στην οποία μετείχε επίσης ο Έκτορας Τσολάκης.

Οι Λευκή Συμφωνία παίζουν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην 3η μέρα του Street Mode Festival 2019 (Λιμάνι Θεσσαλονίκης), ενώ Παρασκευή 4 Οκτωβρίου δίνουν νέο συναυλιακό ραντεβού με τους Αθηναίους φίλους τους, συμπράττοντας στο Κύτταρο με τα Υπόγεια Ρεύματα.

{youtube}e6vWIy7r3ck{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured