Ο Φοίβος Δεληβοριάς γράφει τραγούδι για τη Νεφέλη Φασούλη

Δείτε το βιντεοκλίπ του "Για Ένα Καλοκαίρι"

news.team
news.team

Μεγαλωμένη στο Παγκράτι, με μουσικές ανησυχίες ήδη από τα παιδικά της χρόνια, η Νεφέλη Φασούλη βρέθηκε αργότερα να σπουδάζει στη Νομική διατηρώντας παράλληλα τις καλλιτεχνικές της ενασχολήσεις, μέχρι που την ανακάλυψε ο Φοίβος Δεληβοριάς. Κοντά του, στο πρόγραμμα της Ταράτσας του Φοίβου, την έμαθε στη συνέχεια και ένα ευρύτερο κοινό.

Τώρα, η συνεργασία τους κάνει ένα ακόμα βήμα, καθώς ο Δεληβοριάς γράφει για τη φωνή της ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Για Ένα Καλοκαίρι": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Δημήτρης Μακρής. 

Δεν αποκλείεται το "Για Ένα Καλοκαίρι" να αποτελεί προάγγελο για κάποια ολοκληρωμένη στούντιο δουλειά της Φασούλη, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top