Καινούριο τραγούδι από τη Μαρία Φαραντούρη

Ακούστε το "Silver Alert"

news.team
news.team

Δεν πάει πολύς καιρός από όταν η Μαρία Φαραντούρη έδωσε το παρών στη δισκογραφία με το διεθνές άλμπουμ Beyond The Borders (2018) -μια συνεργασία με τον Cihan Türkoğlu για την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ τι έγραψε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης.

Τώρα, η σπουδαία ερμηνεύτρια επιστρέφει με καινούριο τραγούδι: λέγεται "Silver Alert" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Silver Alert" είναι σε ποίηση Δημήτρη Λέντζου (από τη συλλογή Εωθινά Αγάλματα, 2018) και έχει μελοποιηθεί από τη Χρύσα Κωττάκη. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Παντελής Ντζιάλας, ο οποίος έπαιξε και σαν μουσικός στην ηχογράφηση (κιθάρες, μπάσο, πιάνο και μπεντίρ).

Το τραγούδι δεν προλογίζει ωστόσο κάτι νέο από την πλευρά της Φαραντούρη, παρά τον πρώτο δίσκο της Κωττάκη, για τον οποίον το μόνο που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τον Μετρονόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top