news.team

η φωτογραφία προέρχεται από το αρχείο της Λίνας Νικολακοπούλου

Το γυναικείο σύνολο Ορχήστρα Smyrna συναντά η Λίνα Νικολακοπούλου, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία. 

Πρώτος της καρπός, μια νέα εκτέλεση στο τραγούδι "Να 'Χε Η Νύχτα Άκρη", την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα κι ένα συνοδευτικό βιντεοκλίπ.

Το "Να 'Χε Η Νύχτα Άκρη" είναι σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και στην ορίτζιναλ εκτέλεσή του είχε τραγουδηθεί από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, στο soundtrack για την περίφημη τηλεοπτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Αναστασία, η οποία είχε χαλάσει κόσμο την περίοδο 1993-1994, πιάνοντας τηλεθέαση-ρεκόρ 70%.

H διασκευή της Ορχήστρας Smyrna δείχνει να ανήκει σε έναν κύκλο επανεκτελέσεων σε τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν επίκειται κάποιος σχετικός δίσκος. Τελευταία φορά είχαμε συναντήσει τη διάσημη στιχουργό να έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια για τις παραστάσεις «Τα Πιο Ωραία Λαϊκά», που λάμβαναν χώρα κάθε Παρασκευή του χειμώνα στο Άλσος. Στα πλαίσια αυτά, μάλιστα, είχε δώσει και μια συνέντευξη στις σελίδες μας, στον Χάρη Συμβουλίδη, την οποία μπορείτε να θυμηθείτε πατώντας εδώ.

{youtube}GdEesgkCE44{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured