news.team

φωτογραφία: Μπιάνκα Μπογδάνου

Να κλείσουν τον κύκλο που άνοιξε το πρώτο τους, ομώνυμο άλμπουμ πίσω στο 2012 επιθυμούν οι Mechanimal του Γιάννη Παπαϊωάννου. Κάτι που πραγματοποίησε στις 21 Ιουνίου το νέο τους single White Flag, το οποίο κυκλοφόρησε από την Inner Ear ψηφιακά, αλλά και σε λευκό, 7ιντσο βινύλιο.

Συνεχίζοντας λοιπόν το σχετικό promo, οι Mechanimal έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Red Mirror": το σκηνοθέτησε ο Γιάννης Καράμπελας και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Όπως διευκρινίζει βέβαια το γκρουπ, με τον τίτλο White Flag «δεν υψώνουν τη λευκή σημαία που δηλώνει την παράδοση άνευ όρων, αλλά αυτή που ορίζει το τέλος των προσωπικών, κοινωνικών, κοσμικών εχθροπραξιών του παρελθόντος. To "Red Mirror" αποκαλύπτεται η μόνη δύναμη για επιβίωση: αυτή που παίρνει τη μορφή μιας λυτρωτικής καταστροφής, με μοναδικό σκοπό να ξεκινήσουν όλα από την αρχή».

Στη δισκογραφία τους, το νέο single διαδέχθηκε το άλμπουμ του 2016 ΔΠΔ, για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας πατώντας εδώ.

Στη νυν εκδοχή των Mechanimal, δίπλα στον Παπαϊωάννου βρίσκεται πάντα ο Freddie Faulkenberry ως τραγουδιστής, ενώ τους ενισχύουν ο Τζίμης Πολιούδης στο "Easy Dead" (δείτε περισσότερα εδώ) και ο Γιώργος Θεοφανίδης στο "Red Mirror".

{youtube}jEai3izoMhc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured