Κέρδισαν πολλή προσοχή οι Locomondo κατά την προηγούμενη δεκαετία, από το 2004 (όταν και εμφανίστηκαν στη δισκογραφία) κι έπειτα, καθώς η ελληνοποιημένη τους reggae βρήκε απήχηση σε διάφορες μουσικές «φυλές», βγάζοντας ευδιάκριτες επιτυχίες σαν το "Δεν Κάνει Κρύο Στην Ελλάδα" και το "Πίνω Μπάφους Και Παίζω Pro".

Κατά την τρέχουσα δεκαετία, ωστόσο, οι ρυθμοί έπεσαν και το γκρουπ κινήθηκε πολύ μέσω συναυλιών και ψηφιακών singles, μέχρι τουλάχιστον το 2018, όταν εκδόθηκε σε βινύλιο το live set που έπαιξαν στα πλαίσια του Vinyl Is Back της περσινής χρονιάς.

Τώρα, οι Locomondo επιστρέφουν με ολοκαίνουρια δουλειά, από την οποία μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» στον σύνδεσμο παρακάτω, ακούγοντας το "Radio".

Το "Radio" είναι σε μουσική και στίχους του Μάρκου Κούμαρη -του τραγουδιστή των Locomondo- και ανήκει σε ένα άλμπουμ το οποίο λέγεται Star. Σύμφωνα με την ίδια τη μπάντα, επιδιώκει να συνταιριάξει «την αύρα του Αιγαίου με τους ρυθμούς της Καραϊβικής». Ο δίσκος βρίσκεται ήδη διαθέσιμος στο Spotify, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε φυσικές κόπιες στη Γερμανία, όπου θα έχει όμως τον τίτλο Radio

Οι Locomondo βρίσκονται επί του παρόντος σε καλοκαιρινή περιοδεία και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στο Θέατρο Πέτρας. 

{youtube}NFqy97BVS-g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured