φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

«PS4 στο νέο τσαρδί μου
Τώρα μάνα ζω απ' τη μουσική μου
Πληρωμένοι όλοι οι λογαριασμοί μου
Θα πεθάνω αν δεν με νιώθουν οι δικοί μου»

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, γνωρίζουν ότι το ελληνικό χιπ χοπ βρίσκεται στα πάνω του εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αφήσει πίσω το ροκ στις προτιμήσεις των νεότερων ακροατών.

Ακόμα και με αυτό ως δεδομένο, όμως, λίγοι είναι οι δίσκοι με χαρακτήρα συνόλου και με ποιότητα τραγουδιών τέτοια που να μπορεί να συγκριθεί με ό,τι παρουσίασε το 2018 ο ΛΕΞ, στο 2ο του άλμπουμ 2ΧΧΧ (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ). Και δεν είναι τυχαίο ότι τον αποθέωσε ένα νεανικό πλήθος όταν ήρθε για συναυλία στην Αθήνα, βγάζοντας sold-out το Gazi Music Hall (δείτε την ανταπόκριση του Τάσου Μαγιόπουλου, πατώντας εδώ).

Τώρα, ο Θεσσαλονικιός ράπερ επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Τίποτα Στον Κόσμο": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ, σε σκηνοθεσία Angel Saft.

To "Τίποτα Στον Κόσμο" είναι σύνθεση του Dof Twogee και του Jon for Damned United σε στίχους ΛΕΞ, με τον πρώτο να υπογράφει και την παραγωγή. Φαίνεται δε να προλογίζει κάποιο νέο άλμπουμ, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Το βιντεοκλίπ, πάντως, είναι νούμερο 1 στις YouTube τάσεις της χώρας μας, έχοντας αφήσει πίσω ακόμα και μεγάλα ονόματα του mainstream.

{youtube}bW9Oz7XIvFc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured