φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Στα 32 του χρόνια σήμερα, ο Παναγιώτης Κυριακού είναι γνωστός και αγαπημένος στο εγχώριο χιπ χοπ κοινό ως Ταφ Λάθος -μια συντόμευση του καλλιτεχνικού του ψευδωνύμου Ταυτισμένος Λάθος, με τον οποίον τον πρωτοέμαθαν όσοι στάθηκαν στους Ψυχόδραμα 07 κατά τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας.

Ο δημοφιλής ράπερ είχε να φανεί δισκογραφικά από το άλμπουμ Ελπίδα του 2015, τώρα όμως επιστρέφει στο προσκήνιο με καινούριο άλμπουμ, λαμβάνοντας την απόφαση να γυρίσει βιντεοκλίπ για κάθε ένα τραγούδι του. Αυτές λοιπόν τις ημέρες ολοκλήρωσε τη σχετική διαδικασία και στους συνδέσμους παρακάτω μπορείτε να δείτε τα κλιπ των κομματιών "Ό,τι Κάνεις Άστο", "Με Θήτα Κεφαλαίο", "Μαύρα Άλογα" και "Ανφάς".

{youtube}ANkB75PaGZw{/youtube}

Όλα τα τραγούδια προέρχονται από τον νέο δίσκο DECA, που πλέον θα αποκτήσει και την επίσημη κυκλοφορία του, βγαίνοντας σε συνεργασία της Bashment και της Innersense Productions.

{youtube}NvJ_bigtcTs{/youtube}

Με την κυκλοφορία του "Ανφάς", πριν λίγες μόλις ώρες, συμπληρώθηκε η δεκάδα. Πλέον, και τα 10 κλιπ μαζί συνθέτουν μια ταινία μεσαίου μήκους, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Μάνδυλα.

{youtube}SdG5F4xT0Nc{/youtube}

{youtube}YKahKU9xQOg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured