news.team

Έχει περίπου 3 χρόνια να φανεί ο Αλκίνοος Ιωαννίδης δισκογραφικά, από το άλμπουμ του 2016 Φύλαξα Τ' Όνειρο, όπου βρέθηκε να κάνει διασκευές σε Μίκη Θεοδωράκη δίπλα στον Σωκράτη Μάλαμα και τον Γιάννη Χαρούλη.

Εντούτοις παραμένει πολύ ενεργός συναυλιακά με το Σόλο πρόγραμμά του, το οποίο έτρεξε τον χειμώνα στο Κύτταρο (δείτε την ανταπόκριση του Χάρη Συμβουλίδη πατώντας εδώ) και τώρα παρουσιάζεται στο Gazarte κάθε Τετάρτη (έχει άλλες 3 ημερομηνίες, 3, 10 & 17 του Απρίλη).

Συν τοις άλλοις, επέστρεψε αυτές τις μέρες και με ένα καινούριο τραγούδι, σε συνεργασία με τον Σταύρο Σιόλα: λέγεται "Κοίτα Τη Χαραυγή" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι έγραψε ο Σταύρος Σιόλας, σε στίχους του Πάνου Δημητρόπουλου. Ο ίδιος ο Σιόλας παίζει και πλήκτρα, ενώ επιμελείται και την ενορχήστρωση, από κοινού με τον Κώστα Παρίση, ο οποίος επίσης συμμετέχει ως μουσικός (σε κιθάρες, αλλά και σάζι).

Ωστόσο το "Κοίτα Τη Χαραυγή" δεν προμηνύει κάποιο νέο άλμπουμ εκ μέρους του Ιωαννίδη. Αντίθετα, αποτελεί promo για τη δισκογραφική επιστροφή του Σιόλα, για την οποία ξέρουμε μόνο ότι επίκειται μέσα στο 2019. Τελευταία του δουλειά μέχρι σήμερα ήταν το άλμπουμ του 2018 Χρόνος Ερωτικός.

{youtube}-I7Z_ExNFsc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured