Ο Σωκράτης Μάλαμας μας έδωσε κάμποσα νέα τραγούδια τον τελευταίο καιρό, όλα όμως από τον κύκλο που έχει ονομάσει «Τα Σκέτα», στον οποίον διασκευάζει με λιτό τρόπο (δύο κιθάρες μόνο) διάσημα δείγματα από το χρυσό παρελθόν του λαϊκού ρεπερτορίου.

Ο κύκλος αυτός κάνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπάρει μπροστά μετά το Πάσχα, οπότε δεν περιμέναμε τον δημοφιλή τραγουδοποιό να επιστρέψει στο μεσοδιάστημα με κάτι καινούριο.

Να όμως που αυτές τις μέρες ο Μάλαμας έδωσε στη δημοσιότητα ένα φρέσκο τραγούδι με τίτλο "Έγια-Έγια", στο οποίο βρίσκεται να συνεργάζεται με την Κλέλια Ρενέση: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Τη μουσική στο "Έγια-Έγια" συνυπογράφουν ο Μάλαμας με τη Ρενέση, με τον πρώτο να παίζει και κιθάρα και να υπογράφει την ενορχήστρωση. Οι στίχοι είναι εξ ολοκλήρου της Ρενέση, όπως και η ευθύνη της παραγωγής.

Η Ρενέση έγινε γνωστή ως ηθοποιός, μέσω τηλεοπτικών σειρών σαν το Μίλα Μου Βρώμικα και το Με Λένε Βαγγέλη. Τελευταία, όμως, έχει στραφεί προς τη μουσική, διατηρώντας το σχήμα Ti.Po.Ta μαζί με τον Manu Chao. Με αυτό, μάλιστα, έχει ξανασυναντήσει δισκογραφικά τον Μάλαμα πίσω στο 2017, όταν ηχογράφησαν μαζί το τραγούδι "Ανατολή".

{youtube}U9b0w604zYg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured