Καινούριος Σωκράτης Μάλαμας

Ακούστε το "Έγια-Έγια", μια συνεργασία με την Κλέλια Ρενέση

news.team
news.team

Ο Σωκράτης Μάλαμας μας έδωσε κάμποσα νέα τραγούδια τον τελευταίο καιρό, όλα όμως από τον κύκλο που έχει ονομάσει «Τα Σκέτα», στον οποίον διασκευάζει με λιτό τρόπο (δύο κιθάρες μόνο) διάσημα δείγματα από το χρυσό παρελθόν του λαϊκού ρεπερτορίου.

Ο κύκλος αυτός κάνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπάρει μπροστά μετά το Πάσχα, οπότε δεν περιμέναμε τον δημοφιλή τραγουδοποιό να επιστρέψει στο μεσοδιάστημα με κάτι καινούριο.

Να όμως που αυτές τις μέρες ο Μάλαμας έδωσε στη δημοσιότητα ένα φρέσκο τραγούδι με τίτλο "Έγια-Έγια", στο οποίο βρίσκεται να συνεργάζεται με την Κλέλια Ρενέση: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Τη μουσική στο "Έγια-Έγια" συνυπογράφουν ο Μάλαμας με τη Ρενέση, με τον πρώτο να παίζει και κιθάρα και να υπογράφει την ενορχήστρωση. Οι στίχοι είναι εξ ολοκλήρου της Ρενέση, όπως και η ευθύνη της παραγωγής.

Η Ρενέση έγινε γνωστή ως ηθοποιός, μέσω τηλεοπτικών σειρών σαν το Μίλα Μου Βρώμικα και το Με Λένε Βαγγέλη. Τελευταία, όμως, έχει στραφεί προς τη μουσική, διατηρώντας το σχήμα Ti.Po.Ta μαζί με τον Manu Chao. Με αυτό, μάλιστα, έχει ξανασυναντήσει δισκογραφικά τον Μάλαμα πίσω στο 2017, όταν ηχογράφησαν μαζί το τραγούδι "Ανατολή".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…