news.team

Συνεχίζονται οι ανοιχτές στο κοινό εκδηλώσεις με γνωστούς καλλιτέχνες του μουσικού στερεώματος, οι οποίοι έρχονται προσκεκλημένοι στο καφέ του Ιανού (Σταδίου 24, κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο) όχι για να τραγουδήσουν ή να παίξουν, αλλά για να συζητήσουν.

Έτσι, σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 20.30, η Τασούλα Επτακοίλη θα υποδεχτεί τους Γεράσιμο Ευαγγελάτο & Θέμη Καραμουρατίδη, για να κουβεντιάσουν μαζί για τη μουσική, για τους ήρωές τους, αλλά και για τη ζωή. Αφορμή, το μιούζικαλ Απλή Μετάβαση, το οποίο συνεχίζει ως και τον Απρίλη την πορεία του στο Εθνικό Θέατρο (πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του Δημήτρη Μεντέ στις σελίδες μας).

Κατόπιν, μεθαύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Νίκος Θρασυβούλου θα υποδεχτεί τον Διονύση Σαββόπουλο, για μια συζήτηση σε πρώτο πρόσωπο αφιερωμένη στο ποιητικό έργο του κορυφαίου τραγουδοποιού.

Και για τις 2 εκδηλώσεις, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Για όσους ενδιαφέρονται, αλλά δεν μπορούν να παραβρεθούν θα προβάλλονται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του Ιανού (www.ianos.gr).

{youtube}PxXykrDceDE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured