φωτογραφία: Άκης Χρήστου

Στον γνωστό συνδυασμό «μια φωνή κι ένα πιάνο» βασίζονται οι εμφανίσεις που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια η Ρίτα Αντωνοπούλου -με τον Θοδωρή Οικονόμου να είναι ο πιστός σύντροφος σε αυτό το ταξίδι.

Οι συναυλίες αυτές έχουν γνωρίσει ευρεία αποδοχή και είναι έτσι καιρός να περάσουν και στη δισκογραφία. Αποφασίστηκε λοιπόν ότι οι επικείμενες βραδιές (Παρασκευή 15 + Σάββατο 16 του Μάρτη) στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» (Πλατεία Καρύτση, κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο) θα ηχογραφηθούν, με σκοπό να βγει ένα βινύλιο, μέσα στο 2019.

Το Avopolis, σε συντονισμό με τη διοργάνωση, σας δίνει την ευκαιρία να παραβρεθείτε στη συναυλία της Παρασκευής 15 Μαρτίου, κληρώνοντας 2 διπλές προσκλήσεις για τη βραδιά.

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Καθαρά Δευτέρα 10 Μαρτίου τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Ρίτα Αντωνοπούλου» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τρίτης 11/3, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}LH2UKJ4EPm8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured