φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης

«Αγαπώ τη μουσική που έχει καταγωγή και ρίζες», δήλωσε στις αρχές του 2018 η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε συνέντευξή της με τον Δημήτρη Μεντέ (δείτε εδώ), επιστρέφοντας στο προσκήνιο 3 περίπου χρόνια μετά το άλμπουμ 9+1 Ιστορίες (δείτε τι είχε γράψει σε μας γι' αυτό ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Τις μέρες αυτές, λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Δυο Ζωές", σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Λήδας Ρουμάνη: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι βρίσκει την Αρβανιτάκη σε ένα ντουέτο με τον Γιάννη Κότσιρα, με τον οποίον και πρόκειται να συνεργαστεί τη φετινή σαιζόν στην Ακτή Πειραιώς. Η πρεμιέρα τους είναι στις 3 Νοέμβρη και θα εμφανίζονται στο εξής κάθε Σάββατο, πλαισιωμένοι από τη Βίκυ Καρατζόγλου και τον Παναγιώτη Λάμπουρα.

Το κλιπ για το "Δυο Ζωές" σκηνοθέτησε ο  Κωνσταντίνος Ρήγος, που επιμελείται και την παράσταση στην Ακτή Πειραιώς. Το τραγούδι μάλλον θα βρίσκεται στον νέο δίσκο που ετοιμάζει η Αρβανιτάκη αυτό το διάστημα, για τον οποίον ως τώρα δεν υπάρχουν περαιτέρω επίσημες πληροφορίες.

{youtube}qamMwQLiqIA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured