Από τις φωνές που ξεχώρισαν στο έντεχνο σκηνικό του 21ου αιώνα, η Ρίτα Αντωνοπούλου πρωτοφάνηκε με τη Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, πριν γίνει ευρύτερα γνωστή συνεργαζόμενη με τον Θάνο Μικρούτσικο για το πρώτο της άλμπουμ Για Φωνή Και Ορχήστρα (2007).

Αν και συναυλιακά παραμένει ιδιαίτερα ενεργή, η 41χρονη Αθηναία ερμηνεύτρια έχει να φανεί δισκογραφικά με δική της, ολοληρωμένη δουλειά περίπου 4 χρόνια, από το άλμπουμ του 2014 Ζωή Μου Μην Αργείς. Τώρα, όμως, φαίνεται πως σήμανε η ώρα της επιστροφής, αν κρίνουμε από το ολοκαίνουριο τραγούδι "Σαν Να Είσαι Εδώ": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Άκης Χρήστου.

Τη μουσική στο "Σαν Να Είσαι Εδώ" υπογράφουν ο Αλέξανδρος Καραμαλίκης με τον Γιώργο Αλουπογιάννη, με τους στίχους να ανήκουν εξ ολοκλήρου στον δεύτερο. Ενορχήστρωση έκανε η Αντιγόνη Κωστάλα, ενώ στην ηχογράφηση ενεπλάκησαν γνωστοί μουσικοί, π.χ. ο Φώτης Σιώτας (έγχορδα) και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (πνευστά).

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από τη Digital Minds σε όλες τις γνώριμες πλατφόρμες, ενώ μάλλον αποτελεί πρόλογο για έναν νέο δίσκο, για τον οποίον εντούτοις δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες.

{youtube}1unWHVySzr4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured