Το Σάββατο 21 Απριλίου, οι Naxatras έδωσαν μια συναυλία στο Gagarin που υπήρξε ιδιαιτέρως σημαντική για εκείνους.

Έτσι, ως promo για τα επερχόμενα συναυλιακά τους σχέδια, δίνουν τώρα στη δημοσιότητα 3 επίσημα βιντεοκλίπ από τη βραδιά, στα οποία παίζουν τα "Garden Of The Senses", "Machine" και "On The Silver Line": μπορείτε να τα δείτε διαδοχικά στους συνδέσμους παρακάτω.

{youtube}l4DfdbhRXPs{/youtube}

«Η συναυλία στο Gagarin ήταν για μας μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της μπάντας ως τώρα», σημειώνουν οι ίδιοι οι Naxatras: «Όλα τα επιμέρους στοιχεία, από τον ήχο και το φωτισμό μέχρι το χορό και τα visuals, βοήθησαν στο να συντελεστεί μια υπερβατική εμπειρία, πιστή στις προθέσεις που είχαμε εξαρχής γι’αυτή. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους για αυτή την όμορφη βραδιά και, πάνω απ’ όλα, όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το αξέχαστο βίωμα!».

{youtube}7Hsmuv1Vl1U{/youtube}

Μέσα στο καλοκαίρι, η μπάντα θα κάνει δύο ελληνικές εμφανίσεις (23 Αυγούστου στο Ziria Festival 2018 + 31 Αυγούστου στο φετινό Street Mode Festival) και μία διεθνή (στο SonicBlast Μoledo της Πορτογαλίας 11/8), ενώ τον Οκτώβριο θα αναχωρήσουν για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή τους περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει 38 συναυλίες σε 15 χώρες.

{youtube}r_IulRwE_CI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured