Στην τελική ευθεία για το Schoolwave 2018

Δείτε πώς διαμορφώθηκε το line-up και ποιοι θα είναι οι επώνυμοι καλεσμένοι για το τριήμερο 6, 7 + 8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων

news.team
news.team

φωτογραφία: Γιάννης Δρακουλίδης

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε πλέον για το Schoolwave 2018, καθώς η Δημιουργική Ομάδα Schooligans που διοργανώνει επί 14 συναπτά έτη το φεστιβάλ ανακοίνωσε τόσο το πλήρες line-up του φετινού τριημέρου, όσο και τους επώνυμους καλεσμένους που θα πλαισιώσουν τα 24 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα τα οποία προκρίθηκαν σε αυτήν την τελική φάση.

Το Schoolwave 2018 θα λάβει χώρα Παρασκευή 6, Σάββατο 7 + Κυριακή 8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, θα εμφανιστούν οι Eyfonia από τη Θεσσαλονίκη, οι Αθηναίοι Inside-Out, οι Πειραιώτες Over 9000, το αθηναϊκό χιπ χοπ δίδυμο Μυστήριος Τύπος & Θ. Αρλεκίνος, οι παραδοσιακών κατευθύνσεων Γης Μαδιάμ από τις Σέρρες, οι Θεσσαλονικείς Reverse Cowbell και End Cycle και οι Αθηναίοι Mask Of Prospero.

Special guests της ημέρας θα είναι οι Locomondo.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου θα παίξουν οι Αθηναίοι Bad Lama, οι Sleeping Bugs από τη Θεσσαλονίκη, οι alternative rockers Boulevard από την πρωτεύουσα, οι επίσης Θεσσαλονικείς Πrisma, οι Hidden Sick από τα Χανιά, οι Hoi-Poi Farplane Wind από τη Θεσσαλονίκη, οι Αθηναίοι Homo Erectus και οι Θεσσαλονικείς Sewn Mouth.

Special guests της ημέρας θα είναι οι Naxatras.

Τέλος, την Κυριακή 8 Ιουλίου θα δούμε στο Βράχων τους Αθηναίους space rockers Supernova, το ραπ σχήμα Tropeau Roman, τους επίσης Αθηναίους Αντί Λογικής, τους Ciggy Kiss από τη Λαμία, τα Γυμνασμένα Κορμιά από τη Θεσσαλονίκη, τους Πατρινούς thrash metallers Corrosive Influence, τους Βολιώτες Elder Tusk και τους Astrarot από τη Θεσσαλονίκη.

Special guests της ημέρας θα είναι οι Suicidal Angels.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Top
0
Shares
0
Shares