news.team

Με το αθηναϊκό κοινό να μαθαίνει το όνομά τους χάρη στις live εμφανίσεις τους στο Winter Plisskën Festival, αλλά και ως support band στη συναυλία των Phantogram στην Αθήνα (2017), οι Someone Who Isn't Me έχουν βάλει πλώρη για αρκετά δημιουργικά πράγματα στο εγχώριο τεραίν της ηλεκτρονικής μουσικής.

Πέρυσι τον Φεβρουάριο, η τριπλέτα ανέλαβε το 2ο single της αποκλειστικής 7ιντσης σειράς A Distant Victory Singles Club με την οποία γιόρτασε τα 10 της χρόνια η Inner Ear, δίνοντας τα κομμάτια "Stop & Remember" (με τη Σtella στα φωνητικά) και "Leap Of Faith" (με τον Coti K. στα φωνητικά). Μπορείτε να διαβάσετε μάλιστα και μια συνέντευξη που έδωσαν εκείνη την περίοδο στον Ζαννή Βούλγαρη, πατώντας εδώ.

Τώρα, ενόψει του πρώτου τους live για το 2018, το σχήμα δίνει στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το remix που επιμελήθηκε ο Sillyboy στο "Leap Of Faith" (ο οποίος ήταν και παραγωγός στο αρχικό κομμάτι), το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το remix διατίθεται ψηφιακά από την Just Gazing, ενώ οι Someone Who Isn't Me θα παίξουν ζωντανά στο υπόγειο της πιτσαρίας Crust, στου Ψυρρή (Πρωτογένους 13), την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Το σόου τους θα πλαισιωθεί από το underground party της DJ ομάδας The Four Horsemen.

{youtube}3IBaySXs0sY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured