avopolis.team

Να γίνω κάποιος, να γίνω κάτι.
Να βγω απ’ το σκοτάδι στο φως.
Να γίνω ήρωας, επαναστάτης…
Ένας δημιουργός κόσμων.
Ένας ροκ σταρ.
Να κάνω μουσική που να πονάει.
Που να είναι επικίνδυνη.
Σαν όπλο γεμάτο σφαίρες.

Στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο Nick Cave contest, στο κύριο μέρος του συμπληρώστε τα κάτωθι στοιχεία και κερδίστε ένα αντίτυπο του graphic novel "Nick Cave, Mercy on me" από την πένα του Reinhard Kleist και σε μετάφραση του Γιώργου -Ίκαρου Μπαμπασάκη. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail αμέσως μετά την κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017.

Όνομα: 
Επίθετο: 
Ηλικία: 
Διεύθυνση e-mail: 
Κινητό τηλέφωνο:  
Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα και μου άρεσε ήταν το: 

O Διαγωνισμός μας έληξε.
Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί με e-mail!
Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!


 

"Mercy On Me" 

NickCave_exofilo.jpg

To νέο graphic novel από την πένα του διάσημου Γερμανού κομίστα Reinchard Kleist (Ράινχαρτ Κλάιστ) με τη βιογραφία του μεγάλου μουσικού, στιχουργού και συγγραφέα Nick Cave και ήρωες εμπνευσμένους από τους στίχους των τραγουδιών του, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηλίβατον και Οξύ (συνέκδοση). 

Ο κομίστας και συγγραφέας Ράινχαρτ Κλάιστ που έχει υπογράψει επίσης τα graphic novels «Johny Cash», «Αβάνα», «Κάστρο» και «Ο Μποξέρ», συνεργάστηκε στενά με τον Nick Cave, o οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα με μια λέξη: «Awesome!» (Καταπληκτικό). To βιβλίο κυκλοφορεί φέτος ταυτόχρονα σε πολλές χώρες με αφορμή τα γενέθλια των 60 χρόνων του μουσικού.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured