3 χρόνια κλείνει φέτος το μουσικό τμήμα του Ιανού (Σταδίου 24) και θα το γιορτάσει όλο τον Ιούνιο, με εκπτώσεις, ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις, αλλά και με έναν μεγάλο διαγωνισμό: έπαθλο, ταξίδι στο Λονδίνο για τη συναυλία των U2 στο Twickenham Stadium (Κυριακή 9 Ιουλίου), με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

86i-2.JPG

Πιο αναλυτικά, από αύριο Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο Ianos (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) κάνει έκπτωση 10% σε CD, βινύλια, μουσικά βιβλία και DVD -με τη σημείωση ότι αυτό δεν ισχύει για προϊόντα που ήδη βρίσκονται σε προσφορά, αλλά ούτε και για αγορές online.

Για τους φίλους επίσης του βινυλίου, προσφέρει όλα τα πικάπ με έκπτωση 50% στο διάστημα 19-24 Ιουνίου, ενώ στις αγορές 5 βινυλίων το 1 θα είναι δώρο.

86i-3.jpg

Αλλά και οι εκδηλώσεις, δεν είναι λίγες. Αναμένεται μάλιστα να πρωταγωνιστήσουν σε αυτές πολύ γνωστά και αγαπημένα ονόματα του εγχώριου πενταγράμμου, αλλά και ανερχόμενες «δυνάμεις». Τις ξεκινάει σήμερα ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος από τις 19.00 ως τις 20.00 θα γνωρίσει από κοντά τους fans του, θα υπογράψει CD και θα δώσει την ευκαιρία απόκτησης συλλεκτικών εισιτηρίων για τη συναυλία του στο θέατρο Βράχων (Τετάρτη 7 Ιουνίου). Από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, ξεχωρίζουν οι ανάλογες κινήσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη (Τρίτη 6 Ιουνίου, 19.00-20.00), του Παντελή Θαλασσινού (Σάββατο 10 Ιουνίου, 13.00-14.00) και του Διονύση Σαββόπουλου (Δευτέρα 19 Ιουνίου, 19.00-20.00). Επίσης, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, η Τασούλα Επτακοίλη θα υποδεχθεί την Ελευθερία Αρβανιτάκη, για μια συζήτηση σε πρώτο πρόσωπο για τη ζωή και το έργο της.

Ξεχωριστό όμως ενδιαφέρον, έχει οπωσδήποτε ο διαγωνισμός που θα στείλει έναν μεγάλο τυχερό στο Λονδίνο για να δει τους U2.

Για να λάβει κανείς μέρος στη σχετική κλήρωση, αρκεί να κάνει τις αγορές του στον Μουσικό Ιανό από 1 έως 24 Ιουνίου. Ο νικητής ή η νικήτρια, θα λάβει:

- 2 αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λονδίνο από την Aegean (αναχώρηση 08/07 09:15 & επιστροφή 10/07 22:15)
- 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο Holiday Inn London West (08 & 09/7), σε συνεργασία με τη Scooterize
- 2 εισιτήρια για τη συναυλία των U2 στο Twickenham Stadium του Λονδίνου την Κυριακή 9 Ιουλίου, σε συνεργασία με τη ΜΙΝΟS-EMI, Universal Music Company

{youtube}XmSdTa9kaiQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured