Το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο που μας έρχεται (19, 20 + 21 Μαΐου) θα διεξαχθεί η φετινή Music World Expo, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο.

Φέτος, η έκθεση είναι αφιερωμένη στα μουσικά όργανα, στη μουσική τεχνολογία, στο DJing, στα επαγγελματικά συστήματα ήχου-φωτισμού-εικόνας, για κάθε είδος εφαρμογών (Live, Home Studio, Studio & Installation).

Όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου, «οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες του κλάδου (εταιρίες ενοικίασης οπτικοακουστικού και φωτιστικού εξοπλισμού, τεχνικοί ήχου, φωτισμού και εικόνας, DJ’s, επιχειρηματίες από τους κλάδους της ψυχαγωγίας, της εστίασης και της φιλοξενίας κλπ), καθώς και σε τελικούς καταναλωτές (μουσικούς, DJ’s, μαθητές ωδείων και μουσικών σχολείων, σπουδαστές τεχνολογίας κλπ.)».

Νέο στοιχείο στη φετινή έκθεση θα είναι τα συνέδρια που θα την πλαισιώνουν και θα απευθύνονται στους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και στο απλό κοινό. Οι συνεδριακές ενότητες είναι συνολικά, απαρτιζόμενες από αρκετές υποενότητες. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα πάνελ των εισηγητών – ομιλητών, τα οποία αποτελούνται από σημαντικές προσωπικότητες (Έλληνες και ξένους) του κλάδου της μουσικής, του ήχου, του φωτισμού και των επιμέρους τεχνολογιών.

Στα πλαίσια επίσης της Music World Expo 2017, θα πραγματοποιηθούν διάφορα events: DJ sets, demo συστημάτων στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου και αρκετά workshops από τους εκθέτες, ενώ την παρουσία τους στην έκθεση έχουν επιβεβαιώσει και αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικοί.

Τέλος, στη Music World Expo 2017 θα διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος Business Lounge που θα διατίθεται αποκλειστικά στους εκθέτες, τα στελέχη και τους προσκεκλημένους τους, προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις -δίδεται μάλιστα και άμεση πρόσβαση στο bar του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή το Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο www.musicworldexpo.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/musicworldexpo/

{youtube}yGiOE92nOxw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured