Το νέο τεύχος του Sonik είναι πλέον έτοιμο και αυτήν την Παρασκευή, 5 Μαΐου, θα βρίσκεται στα περίπτερα της Αθήνας, καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην επαρχία -στα περίπτερα θα έρθει εκεί τον επόμενο μήνα.

Το τεύχος κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πιο αθέατη ίσως πλευρά του «τελετουργικού» μιας ζωντανής εμφάνισης: σε προσωπικές ιστορίες που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια κάποιας συναυλίας, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Για τον σκοπό αυτόν, απευθυνθήκαμε σε μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων: πέρα από τη βασική μας συντακτική ομάδα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και promoters, διοργανωτές συναυλιών, υπεύθυνοι ρεπερτορίου σε δισκογραφικές εταιρείες, καλλιτέχνες, αλλά και εκπρόσωποι από τον υπόλοιπο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της χώρας. Όλοι μοιράστηκαν μαζί μας τη δική τους ιστορία.

Ανάμεσά τους, όμως, βρίσκονται και 3 από τους αναγνώστες μας, οι νικητές δηλαδή του διαγωνισμού που έτρεξε το περιοδικό μέσω του Avopolis για τις καλύτερες συναυλιακές ιστορίες που θα μας στέλνονταν.

Τις ιστορίες τους θα δουν λοιπόν δημοσιευμένες οι:

- Κιάφα Αναστασία
- Ντέτσης Βάιος
- Χούλλης Γιώργος

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν!

Το επόμενο τεύχος Sonik έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύεται και θα είναι αφιερωμένο στην indie μουσική κουλτούρα: όχι μόνο σαν πανόραμά της, αλλά και με ερωτήματα για το παρόν και το μέλλον της.

{youtube}AGhSSwLHP_U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured