Αναστασία Τουρούτογλου

Μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα γίνονται δεκτές συμμετοχές Ελλήνων καλλιτεχνών που επιθυμούν να διαγωνιστούν στο 7ο Hard Rock Rising, τον παγκόσμιο δηλαδή μουσικό διαγωνισμό που διοργανώνουν σε ετήσια βάση τα ανά τον κόσμο Hard Rock Cafe, σε συνεργασία με τη ReverbNation.

Η διαδικασία

Όσοι μουσικοί δηλώσουν (έγκαιρη) συμμετοχή με ηλεκτρονική εγγραφή στο HardRockRising.com, θα λάβουν ένα μοναδικό URL το οποίο μπορούν να το κοινοποιούν (μέσω των social media και όχι μόνο) ώστε να ενθαρρύνουν τους θαυμαστές τους να συμμετάσχουν στην online ψηφοφορία. Όποιος λάβει κατόπιν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα χριστεί «νικητής» του τοπικού Hard Rock.

Η περίοδος της online ψηφοφορίας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 1 Μαΐου έως το Σάββατο 6 Μαΐου, 2017. Οι θαυμαστές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται σε οποιαδήποτε από τις πόλεις που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Σε 2η φάση, ο τυχερός νικητής κάθε τοπικού Hard Rock Cafe, μαζί με τα 3 acts που θα έχουν λάβει συνολικά τις περισσότερους ψήφους, θα περάσουν στην κυρίως αναμέτρηση του Hard Rock Rising, η οποία θα λάβει χώρα στο Hard Rock Cafe της Αθήνας την Πέμπτη 25 Μάϊου 2017. Ένα πάνελ με κριτές της τοπικής μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει έναν νικητή από κάθε τοποθεσία.

Ακολούθως, ένα 2ο πάνελ με επαγγελματίες της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας θα διαλέξει 4 συνολικά regional finalists, από τους οποίους θα προκύψει κατόπιν ένας μεγάλος νικητής, που θα έχει την ευκαιρία να παίξει live στο Hard Rock Stadium, στο Miami Gardens του Μαϊάμι, αλλά και να δημιουργήσει ένα βιντεοκλίπ επαγγελματικών προδιαγραφών, το οποίο θα προστεθεί στο περιφερειακό σύστημα βίντεο του Hard Rock παγκοσμίως.

Όλοι οι νικητές της local φάσης θα λάβουν 1000 δολάρια, ενώ όλοι οι finalists της regional φάσης θα αποκτήσουν ένα πακέτο CD/DVD 1.000 τεμαχίων που θα περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη ηχογράφηση και το τελευταίο τους βίντεο από τη Bison Disc, καθώς κι ένα prize pack για μουσικά όργανα Fender.

{youtube}HeCf5q6deCE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured