Αναστασία Τουρούτογλου

Μια ιδιαίτερη έκπληξη φύλαγε η Μόνικα για τα φετινά Χριστούγεννα, ενόψει και της συναυλίας της στην πλατεία Αυδή τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου (στις 19.00, με είσοδο ελεύθερη), που θα λάβει χώρα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

Θέλοντας να πει με τον δικό της τρόπο τα «Καλά Χριστούγεννα» στους fans της, η δημοφιλής τραγουδοποιός κλείστηκε στο προσωπικό της στούντιο στην Αθήνα και διασκεύασε το "Do You Hear What I Hear?", ένα από τα στάνταρ του αμερικανικού χριστουγεννιάτικου ρεπερτορίου. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Do You Hear What I Hear?" το έγραψε η Gloria Shayne Baker σε στίχους του συζύγου της Noël Regney και πρωτοερμηνεύτηκε από τη Χορωδία του Harry Simeone το 1962 γνωρίζοντας άμεση και τεράστια επιτυχία: το single πούλησε 250.000 αντίτυπα, αν και δεν του έφτασαν για να μπει στο εθνικό top-100. Αυτό το κατάφερε την επόμενη χρονιά, όταν το διασκεύασε ο Bing Crosby με την ορχήστρα του Ralph Carmichael, στέλνοντάς το στο #2.

Έκτοτε, το έχουν διασκευάσει πάμπολλοι διάσημοι αστέρες.

{youtube}p9r2st__3-8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured