Αναστασία Τουρούτογλου

Αγαπημένη τραγουδίστρια μιας (περασμένης, πια) εγχώριας ποπ εποχής -με όλη την αθωότητα και την ανάταση που χαρακτήρισαν την ελληνική δεκαετία του 1980 και τις αρχές των 1990s- η Ευρυδίκη έχει μείνει στις μνήμες των περισσοτέρων με επιτυχημένα τραγούδια σαν την "Πυξίδα", τον "Ζηλιάρη Ουρανό" και το "Πόσο Λίγο Με Ξέρεις".

Η Κύπρια καλλιτέχνις, ωστόσο, παραμένει ενεργή, κάνοντας διάφορα πράγματα τα τελευταία χρόνια -μπορείτε μάλιστα να θυμηθείτε (με ένα κλικ εδώ) και τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη, ενόψει της παράστασης "H Edith, o Elvis και ό,τι αγαπώ" που είχε παρουσιάσει πριν 2 χρόνια στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» (δείτε εδώ και την ανταπόκριση του Μιχάλη Τσαντίλα από τη βραδιά).

Τώρα λοιπόν, η Ευρυδίκη επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Μια Μέρα Ξύπνησα", το οποίο αποκτά μάλιστα και δικό του βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τον Γιάννη Δημολίτσα: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Με αυτή τη σύνθεση του Θάνου Παπανικολάου, η Ευρυδίκη γιορτάζει 25 χρόνια δισκογραφίας, μάλλον δε πρέπει να το θεωρήσουμε και προάγγελο για κάτι πιο ολοκληρωμένο, που ίσως δούμε να κυκλοφορεί μέσα στο 2017. Για την ώρα, το single διατίθεται από τη Minos-EMI σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

{youtube}sr0tr1faZHA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured