Αναστασία Τουρούτογλου

Κορυφώνονται αυτήν την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, οι εορτασμοί της Puzzlemusik για τα 10 χρόνια της, σε ένα event που συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου άλμπουμ του label, το Παραπούνες Και Τριαφύνταλλα του ιδρυτή της Χρήστου Αλεξόπουλου.

Στο ΙΛΙΟΝ plus, λοιπόν, στο 17 της Κοδριγκτώνος (πολύ κοντά στη διασταύρωση με την Πατησίων), θα υπάρχει ξανά ο γνωστός από τις προηγούμενες Κυριακές πάγκος με τα CD και τα βινύλια -με καλές εκπτώσεις για όσους έρθουν 18.30 με 19.30.

Τις ώρες εκείνες, θα διεξάγεται ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία & ο ρόλος των δισκογραφικών στις μέρες μας», με τον Χρήστο Αλεξόπουλο και τον Μάκη Μηλάτο (διευθυντή του 105,5 Στο Κόκκινο) σε ρόλο συντονιστή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ως τις 20.00. Κατόπιν θα ισχύει εισιτήριο της τάξης των 7 ευρώ (τόσο για όσους θα έρθουν από τις 20.00 και μετά όσο και για όσους έχουν έρθει από νωρίς).

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος θα αναλάβει χρέη DJ, σε ένα set αποκλειστικά βασισμένο στις κυκλοφορίες του label, πριν ανέβει στη σκηνή ο Κώστας Στεργίου των Misuse, σε μια ειδική εμφάνιση, στην οποία θα διασκευάσει κομμάτια της μπάντας για πιάνο.

Η βραδιά κλείνει κατόπιν με 3 συναυλίες εγχώριων ονομάτων: 20.30 θα εμφανιστούν οι Σωτήρης Δεμπόνος FarWest Mandolinistic Orhestra, 21.30 οι Playground Theory και τέλος 22.30 το σχήμα του Γιάννη Κασέτα.

{youtube}3ahLKenNdRQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured