Αναστασία Τουρούτογλου

Πάνελ, DJ set, Πωλητήριο Puzzlemusik, LIVE και άλλα: όλα αυτά θα αποτελέσουν μέρος του κεντρικού εορταστικού event για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Puzzlemusik, που το γιορτάζει για 2η σερί Κυριακή στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων) -υπάρχει και 3η Κυριακή κατόπιν (27/11).

Το 1ο μέρος του όλου προγράμματος αρχίζει στις 18.30 και περιλαμβάνει μια συζήτηση με τίτλο «Ο ρόλος του ραδιοφώνου στα ‘00s και σήμερα», με συντονιστή τον Παναγιώτη Μένεγο (En Lefko 87.7, Popaganda.gr )

Στο πάνελ συμμετέχουν:
Κατερίνα Καφεντζή (En Lefko 87.7)
Στυλιανός Τζιρίτας (105.5 Στο Κόκκινο, Music Paper)
Γιάννης Παλαβούρας (Troll Radio)

Ερωτήσεις σχετικές με το θέμα μπορούν να υποβληθούν από το κοινό, τόσο κατά τη διάρκεια του πάνελ όσο και πριν από αυτό, στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παράλληλα, θα υπάρχει και πωλητήριο με άλμπουμ της Puzzlemusik στην είσοδο, όπου από τις 18.30 ως τις 19.30 θα γίνεται Happy Hour έκπτωση σε βινύλια και CD.

Ακολούθως, ο (μεταξύ άλλων και «δικός μας») Διαμαντής Διαμαντίδης θα παίξει ένα DJ set βασισμένο σε επιλογές από τον κατάλογο της Puzzlemusik.

Εμβόλιμα στα παραπάνω, θα υπάρχουν σύντομης διάρκειας προβολές αρχειακού υλικού.

Η Κυριακή θα κλείσει βέβαια με συναυλίες:

20.30 Next Step   
21.30 Μαρία Λατσίνου  
22.30 Γιώργος Κοντραφούρης Baby Trio

Τέλος, θα υπάρξει και after-show διαδραστικό live happening με το ARTéfacts ensemble

{youtube}bs_gqhNCq4c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured