Αναστασία Τουρούτογλου

Σε συνεργασία με τους Universe217, το Avopolis σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε προσκλήσεις για την επικείμενη συναυλία τους στον Κινηματογράφο Τριανόν (αυτό το Σάββατο, 24 Σεπτέμβρη, με τους Mother Of Millions), αλλά και κάποια ακόμα σπέσιαλ δώρα, από τον κατάλογο της μπάντας!

Πιο συγκεκριμένα, κληρώνουμε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Σαββάτου. Οι νικητές παραλαμβάνουν στην είσοδο του συναυλιακού χώρου με επίδειξη ταυτότητας, κι εκεί παίρνουν και τα εξής:

- ένας νικητής κερδίζει 1 υπογεγραμμένο με πυρογραφία box set (σε μορφή CD) με όλη τη μέχρι στιγμής full-length δισκογραφία των Universe217

- ένας νικητής κερδίζει 1 αντίτυπο βινυλίου του φετινού άλμπουμ της μπάντας, Change

- ένας νικητής κερδίζει 1 7ιντσο αντίτυπο του split single "Intercourse", που η μπάντα έκανε με τους SuperPuma το 2013

(το ποιος νικητής κερδίζει τι, θα κριθεί βάσει κλήρωσης)

diag-2.jpg

Ο διαγωνισμός μας λήγει μεθαύριο Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Universe217» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί του Σαββάτου.

Το χρονοδιάγραμμα της συναυλίας θα τηρηθεί ευλαβικά, προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΕ:

• 21:00 – Πόρτες
• 21:30 – Mother of Millions
• 22:45 – Universe217

diag-3.jpg

Τελευταίες λεπτομέρειες και βασικές πληροφορίες για τη συναυλία:

1. Η αίθουσα του Κινηματογράφου Τριανόν έχει καθίσματα αλλά δεν είναι αίθουσα αποκλειστικά καθήμενων θεατών. Ο χώρος επιτρέπει και την ύπαρξη ορθίων, οπότε το κοινό μπορεί να επιλέξει.

2. Επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα στην αίθουσα.

3. Καιρού επιτρέποντος η οροφή της αίθουσας θα είναι ανοιχτή, γεγονός που θα επιτρέπει τη δημιουργία μιας ακόμη μαγευτικότερης ατμόσφαιρας, χάρη στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας.

4. Θα υπάρξει πρόβλεψη για ΑΜΕΑ, ο χώρος φέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Οι συνοδοί ΑΜΕΑ δικαιούνται δωρεάν είσοδο στη συναυλία.

5. Αμφότερα τα σχήματα της βραδιάς έχουν ετοιμάσει ένα ειδικό setlist προσαρμοσμένο στην ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το live θα έχει ακουστικό format ή πως θα λείψουν οι εντάσεις που κανείς συναντά στις συναυλίες των εν λόγω συγκροτημάτων.

6. Στο foyer του κινηματογράφου θα υπάρχει πάγκος με merchandise και από τις δύο μπάντες, που θα συμπεριλαμβάνει και αρκετά αντικείμενα που έχουν τυπωθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, παρατηρήσεις και λοιπές επισημάνσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο τύπου της παραγωγής στο +306948182236 (Δημήτρης Κότσης) όπως και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Όλες οι πληροφορίες για το event είναι διαθέσιμες στο event page της εκδήλωσης στο Facebook: www.facebook.com/events/279773355727565

{youtube}KneZItk9JM0{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured