Δελτίο Τύπου

Από σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, το AvopolisRadio φρεσκάρεται και επιστρέφει στη νέα χρονιά δυναμικά με νέο πρόγραμμα. Δείτε από κάτω όλες τις λεπτομέρειες για τις ώρες και τις καινούργιες εκπομπές που θα παίξουν σήμερα ζωντανά. 

Συντονιστείτε από τώρα και... Καλή Χρονιά!

10:00 - 12:00. Avopolis Non Stop AirPlay. Tα πιο hot κομμάτια για το ραδιόφωνο μας, χωρίς διακοπές.

12:00-14:00 Brotherhood on air με τους Δημήτρη Λιλή και Ζώη Χαλκιόπουλο. Καθημερινά, η κορυφαία καθημερινή μουσική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου!

14:00-16:00 Soundsnack με τη Γεωργία Πατσίκα. Δύο ώρες γύρω από τη μουσική και για τη μουσικη γύρω μας. Επιλέγει μουσική που αξίζει και δεύτερη ακρόαση από την αγγλόφωνη ελληνική σκηνή και το εξωτερικό. Δισκογραφικά νέα, ενημέρωση για τα μουσικά events.

16:00-18:00 Inside Stories με την Αναστασία Τουρούτογλου. Το καθημερινό μουσικό μαγκαζίνο του Avopolis Radio. Επικαιρότητα, νέες κυκλοφορίες, ταινίες, βιβλία, ακόμα και fashion.

18:00-20:00 Ναστάζια Μουγκογιάννη - Γρηγόρης Λυκογιάννης. Eclectic sounds. Από Cayetano και Handsome Boy Modeling School, μέχρι nu-soul...

20:00-22:00 Chevy. Με πολυσυλλεκτικό soundtrack, πολλές καινούργιες κυκλοφορίες, καλεσμένους καθώς και προτεινόμενες επιλογές για συναυλίες, parties και going-out στην πόλη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured