Αναστασία Τουρούτογλου

Το είχαν υποσχεθεί, όπως διαβάζουμε, πριν χρόνια στους εαυτούς τους και τελικά κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα. Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας με μία επίσημη επιστολή, που υπογράφουν από κοινού, ανακοίνωσαν εχθές ότι τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούνται με ένα και μόνο πρότζεκτ: την ηχογράφηση από την αρχή των θρυλικών Ζεστών Ποτών, χωρίς όμως καμία απολύτως διαφοροποίηση από την αρχική κυκλοφορία, πίσω στον Απρίλιο του 1985.

Όπως γράφουν οι ίδιοι «Τον παλεύαμε δύο ολόκληρα χρόνια (2014 - 2015), γιατί  δε θέλαμε να κάνουμε μια διασκευή. Αυτό θα ήταν εύκολο. Αντίθετα, θέλαμε να  ξαναφτιάξουμε τα Ζεστά Ποτά, νότα -  νότα, έτσι ακριβώς όπως γράφτηκαν, το 1985.Αυτή ήταν και η δυσκολία της όλης προσπάθειας. Κάποιες ενορχηστρωτικές πινελιές 30 χρόνια μετά, έγιναν αυθόρμητα, χωρίς φυσικά να είναι απαραίτητες.  Με ή χωρίς αυτές, τα Ζεστά Ποτά, είναι αυτά που είναι.».

Τα νέα, λοιπόν, αλλά παλιά Ζεστά Ποτά είναι πλέον διαθέσιμα και κυκλοφορούν και με αυτά οι αδελφοί Κατσιμίχα εύχονται στο κοινό τους Καλά Χριστούγεννα.

{youtube}R4em3LKQCAQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured