Αναστασία Τουρούτογλου

 

16 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή, το live των θρυλικών Εξόριστων πραγματικότητα στο Κύτταρο.

Οι εποχές του '90, που συνδύασαν το ιστορικό συγκρότημα με το επίσης ιστορικό club «Ρόδον», συνεχίστηκαν πάνω από 20 χρόνια μετά στον εξίσου ιστορικό χώρο του Κυττάρου. Ανανεωμένοι, φρέσκοι και ορεξάτοι, οι Εξόριστοι -με frontman πλέον τον Φίλιππο Μοδινό- παρουσίασαν τις περισσότερες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν ως την κορυφαία ελληνική μπάντα του είδους. 

Οι Εξόριστοι του ιδρυτή συνθέτη, στιχουργού, και lead κιθαρίστα, Δημήτρη Κατή παραμένουν δυναμικοί και με μια νέα ωριμότητα προχωρούν στην ηχογράφηση ενός καινούριου άλμπουμ. Ετοιμάζουν επίσης το νέο τους video clip, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα πρωταγωνιστήσει ο δημοφιλής ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης! 

Σε συνεννόηση με τη μπάντα, παρουσιάζουμε σήμερα σε αποκλειστικότητα το περίφημο "Σύνορα Παντού", όπως παίχτηκε στις 16 Οκτωβρίου στο live του Κυττάρου (μπορείτε να το δείτε/ακούσετε στο τέλος του κειμένου).

Επίσης, μπορείτε να δείτε (εδώ) το διαχρονικά αγαπημένο του κοινού "Δόξα Και Τιμή", αλλά και το καταιγιστικό "Αίμα Και Στάχτες" (εδώ). 

Και, ως κάτι bonus, εδώ υπάρχει και οπτικό υλικό  με τα παραλειπόμενα από το backstage, το soundcheck και την έλευση του κόσμου.

Eξόριστοι Facebook fan page: https://www.facebook.com/EXORISTOI/ 

{youtube}b6xbX2HuMmg{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured