Αναστασία Τουρούτογλου

 

Φωτογραφία: Joe Pateraki

27 χρόνια αφού χάλασαν κόσμο με το "Πάμε Για Τρέλες Στις Σεϋχέλλες" (1987, με τη συμμετοχή της Μαρί Μωραΐτη και του Γιώργου Μίτσιγκα σε μουσική και στίχους, αντίστοιχα), Πωλίνα και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ξαναβρίσκονται για ένα ακόμα εξωτικό ταξίδι –αυτή τη φορά στην Καραϊβική, στην Αβάνα της Κούβας. 

Η ιδέα για το "Αβάνα" μάλλον γεννήθηκε στις πρόσφατες κοινές εμφανίσεις τους με τον Κώστα Μπίγαλη, οι οποίες χάλασαν κόσμο τον χειμώνα στις μεγαλύτερες ηλικίες ακροατών (δες κι εδώ την ανταπόκριση του Μιχάλη Τσαντίλα) και ετοιμάζονται να επαναληφθούν τη φετινή σαιζόν, και πάλι στο Κύτταρο. Υλοποιήθηκε δε σε στίχους του σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλου και παραγωγή του Στέλιου Μαγγιώρου, για λογαριασμό της Dusty Records, η οποία και το κυκλοφορεί ως ψηφιακό single.

Ο ανέμελος latin αέρας και οι στίχοι που ακολουθούν το πνεύμα των "Σεϋχελλών" δίνουν κάποιο ενδιαφέρον στο κομμάτι, γνώμη μας ωστόσο είναι πως μερικά πράγματα απλά δεν επαναλαμβάνονται. Βγάλτε όμως τα δικά σας συμπεράσματα, ακολουθώντας τον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω.

{youtube}xVfiJhCog7A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured