Δελτίο Τύπου

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου σήμερα και η μέρα στο ραδιόφωνό μας ξεκινά με το δίδυμο Αναστασίας Τουρούτογλου και Τάσου Μαγιόπουλου, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00. Οι πιστοί ακροατές ξέρουν τι να περιμένουν: νέα -μουσικά και μη-, εντυπώσεις από όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, προτάσεις για events του σαββατοκύριακου που έρχεται, για ταινίες, παραστάσεις, μαζί με μουσικές προτάσεις που αξίζει να ανακαλύψετε.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 12:00 ο mr. Z, ή αλλιώς Ζώης Χαλκιόπουλος. Φρέσκιες μουσικές προτάσεις και απολαυστικά σχόλια από την πιο δημοφιλή καθημερινή εκπομπή μας, λίγο πριν την άφιξη του Δημήτρη Λιλή - το δίδυμο ξεκινά μαζί ξανά από τη Δευτέρα που μας έρχεται.

Στην απογευματινή ζώνη ξεκινάμε με Βαγγέλη Αγγελάκη στις 18:00 και μέχρι τις 20:00. Ο Ανδρέας Κύρκος (που κανονικά ακολουθεί) απουσιάζει σήμερα στο εξωτερικό - έχει φύγει απεσταλμένος μας για να καλύψει live. Θα έχουμε όμως υπέροχη μουσική, ό,τι καλύτερο έχουμε αλιεύσει από τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και διαμαντάκια απότο παρελθόν. Όπως όλη τη μέρα.

Στις 22:00, οι λάτρεις των blues θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τη μοναδική εκπομπή του Χάρη Ζερβού, The Blues - Radio Show. O Χάρης Ζερβός, κατά κόσμον D.j. Jeremy, και ραδιοφωνικός παραγωγός της εκπομπής 2 Smoking Barrels, κάθε Πέμπτη 22:00 - 23:00, μέσα από τo παράλληλο project του "The Blues - Radio Show", θα σας μετάφερει σε άλλες εποχές και θα σας κάνει να νιώσετε τα Blues...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured