Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μια φωτογραφία με το νέο του τατουάζ ανέβασε ο Ματθαίος Γιαννούλης στη σελίδα του στο Facebook και τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά.

Ο γνωστός τραγουδιστής διάλεξε να «χτυπήσει» την ελληνική σημαία στο δεξί του χέρι, αιτιολογώντας την απόφαση ως εξής: «Με ρωτάνε πολλοί φίλοι γιατί έκανα τατουάζ την Ελληνική σημαία στο δεξί μου χέρι! Τους απαντάω λοιπόν ότι θέλω όποιος με χαιρετάει και του δίνω το χέρι μου, να χαιρετάει μαζί και τη σημαία μου». Δήλωσε μάλιστα πως την επόμενη εβδομάδα θα κάνει τατουάζ και τον Ιησού Χριστό στο αριστερό του χέρι, γιατί «Αυτά που δεν με άφησαν να γράψω στην ταυτότητα μου, υπάρχουν στο αίμα μου! Αυτά διδάχτηκα, αυτά αγάπησα, αυτά πιστεύω, γι’ αυτά μπορώ να πεθάνω».

Η ανάρτηση δεν άργησε να σχολιαστεί, σε μερικά μάλιστα από τα σχόλια απάντησε προσωπικά ο Γιαννούλης. 

Ένα από αυτά αναρωτήθηκε αν «εμείς είμαστε μαλάκες που από τα 17 μας και στα 36 δεν αλλάξαμε ταυτότητα για το θρήσκευμα και μόνο», λέγοντας στον τραγουδιστή πως μπορούσε να βγάλει διαβατήριο και να κρατήσει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο Γιαννούλης απάντησε σε αυτό πως «Δεν με ενδιαφέρει αδερφέ τι κάνατε εσείς, με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ».

Ένα άλλο σχόλιο αναρωτήθηκε τι είδους πατριωτισμός είναι αυτός, από έναν καλλιτέχνη ο οποίος δεν δήλωνε ούτε ένα ευρώ εισόδημα –για να λάβει άμεση ανταπάντηση, ότι μπερδεύει τον Γιαννούλη με τον πρώην στενό του συνεργάτη, Λευτέρη Βαζαίο. «Λόγω αυτού του περιστατικού τον έδιωξα από κοντά μου», διευκρίνισε μάλιστα ο τραγουδιστής, «πρώτα να μαθαίνεις και μετά να μιλάς».

Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά, θα σχολιάσουμε εμείς...

{youtube}BQ9sLuwKFZk{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured