Η Ναστάζια και ο Γρηγόρης στην εκπομπή του Avopolis Radio, σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015, θα έχουν καλεσμένους στο στούντιο δυο από τα πέντε μέλη των Vinyl Suicide.

Το πρόγραμμα σήμερα:

16:00-18:00 Τάσος Μαγιόπουλος - Αναστασία Τουρούτογλου

18:00-20:00 Ναστάζια Μουγκογιάννη - Γρηγόρης Λυκογιάννης

20:00-22:00 Γιώργος Μιχαλόπουλος

Οι Vinyl Suicide σχηματίστηκαν την Άνοιξη του 2009 στην Αθήνα. Συνέθεσαν τις ετερόκλητες επιρροές τους για να οδηγηθούν στον ήχο που σχεδόν ειρωνικά και αυτάρεσκα ονομάζουν suicide pop, χρησιμοποιώντας rock, pop, post και ηλεκτρονικούς ήχους και φωνές, δημιουργώντας «μουσική και λέξεις που συνθέτουν το soυndtrack της πραγματικότητας στην οποία [προτιμούν] να [ζουν]».

 
To 2013 κυκλοφόρησαν το EP τους “6.40 Α.Μ. (On Lycabettus)” στην The Sound Of Everything, το οποίο, εκτός από το ομώνυμο single, περιλαμβάνει remixes από τους Harri Agnel, Kled Moné, Albert Planck & Prins George, ενώ τον Μάρτιο του 2014 κυκλοφόρησε το “Safely Blind Again” ως digital single. Σήμερα οι Vinyl Suicide ολοκληρώνουν το debut album τους με τίτλο “Homeward Bound”, την παραγωγή του οποίου επιμελείται ο Τίμων Καρδάμας (Playground Noise). 
 
Για τον μήνα Μάρτιο που διανύουμε, το κομμάτι “6:40 ΑΜ (on Lycabettus)” έχει επιλεγεί ως υποψήφιο στον διαγωνισμό του Jumping Fish της COSMOTE και φυσικά θα το ακούσετε στη διαδικτυακή συχνότητα του Avopolis Radio.
 
Οι Vinyl Suicide θα εμφανιστούν ζωντανά την Πέμπτη 26/03/2015 στο Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή) μαζί με τους KAMP και το Avopolis Radio δίνει μια διπλή πρόσκληση σε μια ακροάτρια ή ακροατή του. Περισσότερες πληροφορίες στην εκπομπή της Ναστάζια και του Γρηγόρη στις 18:00 – 20:00 την Τετάρτη 25/03/2015, μια μέρα πριν τη συναυλία.
 
www.vinylsuicide.com
www.facebook.com/vinylsuicidefanpage  
www.avopolisradio.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured