avopolis.team

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο του Avopolis, στο www.avopolisradio.gr και δείτε το νέο μας site με όλα τα κομμάτια που παίζουν και πολλές μουσικές προτάσεις που ανανεώνονται καθημερινά!

Γεμάτο το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας! Με επιλογές κομματιών και εκπομπές από Αναστασία Τουρούτογλου και Τάσο Μαγιόπουλο, Δημήτρη Λιλή, Άρη Καζακόπουλο και Αντώνη Μπίστα. 

Η Αναστασία Τουρούτογλου (avopolis.gr, allyou.gr) και ο Τάσος Μαγιόπουλος (avopolis.gr, platform.gr) παρουσιάζουν καθημερινά, 16:00-18:00, το καθημερινό μαγκαζίνο του Avopolis, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, διαφωνώντας και συμφωνώντας, με πολλή και καλή μουσική, πολιτική, σχέσεις, ταινίες... Είναι το peak των ακροάσεων, με "ζωντανή" μετάδοση και ακροατές από όλα τα site μας.

Ακολουθεί ο Δημήτρης Λιλής. Fresh ήχοι από ένα ευρύ φάσμα (electro, soul, hip hop, pop, indie), που ο Δημήτρης παρουσιάζει και μέσα από τη στήλη του στο Jumping Fish, αλλά και που ο Ζώης παίζει εκεί έξω. 18:00-20:00.

Στη συνέχεια:

20:00-22:00 Άρης Καζακόπουλος: Ο Άρης Καζακόπουλος, συντάκτης του SONIK και υπεύθυνος της στήλης Monday Blues του Avopolis Music Network, συγκεντρώνει τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, παρουσιάζει και σχολιάζει.

22:00-00:00 Αντώνης Μπίστας: Κάθε του εκπομπή μάς τροφοτεί με υλικό (σ.σ. κομμάτια) για τις λίστες μας. Ο Αντώνης Μπίστας αναζητά κομμάτια που μας έχουν ξεφύγει, από άλμπουμ που έχουμε ακούσει και θυμάται κομμάτια από την pop/rock/electro σκηνή, που έχουμε σχεδόν ξεχάσει.

Συντονιστείτε από τώρα στο www.avopolisradio.gr και ακούστε τις επιλογές μας μέχρι την έναρξη των εκπομπών...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured