Δελτίο Τύπου

 Ippopotamos_Bar_2

Κλασική αξία από το 1978, “στην πράσινη γραμμή μεταξύ Κολωνακίου, Νεάπολης και Εξαρχείων”, ο θρυλικός Ιπποπόταμος, το Κολωνακιώτικο στέκι με τιμές Εξαρχείων, έχει αναθρέψει γενιές και γενιές!

Μετά από μια εξωτική ανακαίνιση δύο μηνών, ο Ιπποπόταμος ξανάνοιξε

πιο μυστηριώδης από ποτέ και μας περιμένει να μπούμε σ’ ένα από τα δωμάτια που θυμίζουν κινηματογραφικά πλατώ. Να απολαύσουμε την θρυλική σανγκρία  του με την επτασφράγιστη συνταγή αλλά και 28 μοναδικές μπύρες, και ελληνικής μικροζυθοποίας με ημερομηνία λήξης, μπύρα draught, guacamole, πίτες και λαχταριστό Virginia ham με πορτοκάλι (όλα χειροποίητα). Nα πιούμε ένα Ιπποποταμάκι, raquiri ή rakito, όλα με βάση τη ρακή, στη δροσερή αυλή του και κυρίως…  “να πάρουμε μια ανάσα” έξω, στην περατζάδα της Δελφών, μισοκρυμμένοι από τα πλήθη που διασχίζουν την Σκουφά.

 Ο Γιάννης Παναγιωτάκης, ο Γιώργος Ζερβός και ο Άλκης Στεφάνου, οι νέοι οικοδεσπότες, γνωστοί παραγωγοί του ραδιοφώνου λατρεύουν τα ταξίδια στις δεκαετίες των 50’ς και των 60’ς, τον κινηματογράφο, το φως της μέρας, τη μαγεία της νύχτας & από τα decks του Ιπποπόταμου θα μας προτείνουν καλή ροκ, τζαζ, σόουλ και φανκ μουσική, από τις 10 το πρωί … ως το ξημέρωμα!

Ο Βαγγέλης Γερμανός τα συνόψισε όλα αυτά σε τρία λεπτά: «Πως γουστάρω στα μπαράκια
/Να πηγαίνω τα βραδάκια/
Τους φίλους να βρω και κάτι να πιώ…”, έγραψε μεταξύ άλλων και για τον Ιπποπόταμο, το μπαρ που κρατάει τον ροκ χαρακτήρα του πεζόδρομου.

Ιπποπόταμος: Δελφών 3β, Κολωνάκι, 2103634583

www.facebook.com/ippopotamos.bar

Το Bar θα παραμείνει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι... 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured