Στυλιανός Τζιρίτας

strangezero14

Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, πρόκειται για την πιο ώριμη, πρωτότυπη και προσεγμένη δουλειά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Ένα μονοπάτι σε ηλεκτρονικές μελωδίες, με συναισθηματική προσέγγιση στους γρήγορους αλλά και downtempo ρυθμούς, μεταφέροντας παράλληλα κοινωνικά μηνύματα μέσα από το συνολικό ηχόχρωμα.

Το album μπορείτε να το κατεβάσετε νόμιμα και δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα τους www.StrangeZero.gr

Περισσότερες πληροφορίες:

Οι StrangeZero είναι το πρώτο Ελληνικό μουσικό σχήμα που μοιράστηκε δωρεάν τις δημιουργίες του, πριν 10 χρόνια, μέσω της άδειας creative commons license. Υπενθυμίζεται ότι, οι StrangeZero έχουν καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να έχουν πάνω από μισό εκατομμύριο unique downloads και ακόμα περισσότερους ακροατές, από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, έχουν συμμετάσχει σε διάφορες εμπορικές συλλογές, έχουν γράψει μουσική για θεατρικά και ντοκιμαντέρ, ενώ έχουν αρκετές οπτικοακουστικές ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το νέο άλμπουμ μπορείτε να το κατεβάσετε νόμιμα και δωρεάν από το www.StrangeZero.gr ή εναλλακτικά να ενημερωθείτε για όλους τους διαθέσιμους τρόπους άμεσου download μέσω του www.facebook.com/strangezero

{youtube}YUrX9tnIB2s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured