Δελτίο Τύπου

ONIRAMAdigitalCOVER

Το Μεθυσμένο Τατουάζ ακολουθεί τη λογική ενός βινυλίου και οριοθετεί τα τραγούδια σε δύο πλευρές. H side A που χαρακτηρίζεται από δυνατές κιθάρες και πολύχρωμα πλήκτρα δημιουργώντας έναν εξελιγμένο ηλεκτρικό ήχο, ενώ η side B έχει πιο ακουστικόunplugged χαρακτήρα κι έχει εμπλουτιστεί με το ξεχωριστό ηχόχρωμα του banjo, του μαντολίνου, της ακουστικής κιθάρας και των εγχόρδων.

Οι Onirama δίνοντας έμφαση στην παραγωγή και στο sound engineering του νέου τους δίσκου συνεργάστηκαν με τον καταξιωμένο Νεοζηλανδό μουσικό παραγωγό Greg Haver (έχει συνεργαστεί ανάμεσα σε άλλους με τον Tom Jones, τη Melanie C, Manic Street Preachers κ.α.) καθώς και με μία ομάδα διακεκριμένων συνεργατών στην Ελλάδα για την ηχογράφηση του δίσκου, την Αγγλία για τη μίξη του δίσκου και την Αμερική για το mastering του album.

Τέλος, η νέα δισκογραφική δουλειά Μεθυσμένο Τατουάζ περιλαμβάνει σπουδαίες συνεργασίες με  τη διαχρονική Ελπίδα, την υπέροχη Ηρώ, τη σπάνια Άννα Παναγιωτοπούλου, την Παιδική Χορωδία Rosarte αλλά και μία μοναδική συνύπαρξη στο ανατρεπτικό τραγούδι «Κανονικός» με το Σταμάτη Κραουνάκη σε αναπάντεχο ρόλο ράπερ και στίχο με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων από τη MINOS EMI.

{youtube}ON7_AvGMSr4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured