Δελτίο Τύπου

DUBINCopenfestival1

Μέσα στο 2013 προστέθηκε στην πλούσια παραγωγή της κολεκτίβας των Dub Inc ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, το ‘Rude Boy Story’ του Kamir Meridja. Μέσα από το φιλμ αυτό έρχονται στο φως πολλά άγνωστα στοιχεία αυτής της πραγματικά ξεχωριστής περίπτωσης μουσικού συγκροτήματος που από την αρχή της πορείας του διατήρησε την πλήρη αυτονομία του σε όλα τα επίπεδα: από την παραγωγή των δίσκων τους, την σχέση τους με τα Μέσα ενημέρωσης και τον τρόπο που λειτουργούν σαν παρέα ακόμα και σήμερα που πλέον θεωρούνται από πολλούς η πιο πετυχημένη reggae μπάντα στον κόσμο.

Το πολύ ενδιαφέρον ‘Rude Boy Story’ θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι πολυάριθμοι φίλοι των Dub Inc και στη χώρα μας σε ειδική προβολή που θα γίνει στην Αθήνα, στο Floral, στις 12 Φεβρουαρίου, στις 9.30μμ.

Το ντοκιμαντέρ θα προλογίσει ο συντάκτης του avopolis.gr και παραγωγός του ΡΣ «Στο Κόκκινο 105,5 FM», Στυλιανός Τζιρίτας. Kατά την διάρκεια της προβολής θα μπορούν όσοι βρεθούν στο Floral να προμηθευτουν εισιτήρια για τη συναυλία στην προνομιακή τιμή των 17 ευρώ (περιορισμένος αριθμος ενώ η προπώληση θα συνεχιστει μετά την εξάντλησή τους στα 20 ευρω). Θα ακολουθήσει μετά την προβολή dj set από την Γιώτα Κοτσέτα, παραγωγό του Pepper.

Περισσότερες πληροφορίες για το Rude Boy Story:

http://rudeboystory.com/fr/presse.html

Στις 21:30 | Είσοδος Ελεύθερη

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured