Δελτίο Τύπου

SJFDKS5

Η κυκλοφορία της κασετίνας «Με λένε Γιώργο - 20 χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης» έδωσε την αφορμή σε ένα φανατικό κοινό από όλες τις ηλικίες να βρεθεί κοντά στον δημοφιλή καλλιτέχνη στα Public του Συντάγματος τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου. Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνομίλησε με όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, τους υπέγραψε την κασετίνα με προσωπική αφιέρωση τονίζοντας τη σημασία της «επιβίωσης» του φυσικού προϊόντος που είναι το cd. Άλλωστε η επιλογή των public για τη συγκεκριμένη βραδιά από την πλευρά του καλλιτέχνη εκπέμπει ακριβώς αυτό το μήνυμα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live unplugged αποκλειστικά για τους ακροατές του Ρυθμού 949.

                                                                     ***

«Με Λένε Γιώργο – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ»

Η πολυτελής κασετίνα περιλαμβάνει:

3 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του [Συνολικά 52 τραγούδια! – από τα πρώτα τραγούδια «Ανήκω Σε Μένα» και «Με Τα Μάτια Να Το Λες» (1993) μέχρι το «Καλώς Σας Βρήκα Φίλοι» (2013)]

1 CD με δεκαεννιά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη διαλεγμένα προσωπικά από τον ίδιο.

Το DVD «Με Λένε Γιώργο» με σπάνια πλάνα αρχείου, live από τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού στο Κατράκειο, προσωπικές στιγμές του καλλιτέχνη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει πρώτη φορά για όλα! (Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος. Διάρκεια:60’)

***

+ ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΩΡΟ!!!

Μοντέρνο unisex σκουλαρίκι από την προσωπική συλλογή του Γιώργου Μαζωνάκη, σχεδιασμένο από τη γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Σύρακα, αξίας 50 ΕΥΡΩ (επιπλατινωμένος υποαλλεργικός μπρούντζος με μαγνητικό κούμπωμα –φοριέται σε αφτιά και μύτη χωρίς να χρειάζεται τρύπα!)

***

Η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί τώρα από την Cobalt Music και την Heaven Music σε όλα τα δισκοπωλεία.

Κυκλοφορεί και απλή έκδοση (διπλό CD) στα περίπτερα πανελλαδικά από την Heaven Music και την Cobalt Music.

 

{youtube}6LCzLwwItrk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured